2019. Augusztus 20., kedd
Nyomtatás

Vállalati web és e-mail tárhelyeink

Cégünk tárhelyeinek használatakor lehetősége nyílik használni a következő vállalati folyamatot, belső és külső ügyintézést megkönnyítő szolgáltatásokat ezáltal adatait mindig mindenhol biztonságosan elérheti és tárolhatja. IMAP protokoll, webmail felület, aliasok, átirányítások, automatikus válaszok beállitása, biztonsági mentés weboldaláról és postafiokjáról,

Használja ki cége az IMAP rendszer előnyeit:

Az IMAP szerkezetű postafiókoknál a POP3-as fiókkal ellentétbe nem csak a helyi gépeken tárolódnak a levelek, hanem a levelező szerveren is. Így ha egy postafiókot több eszközön is használ levelei az összes készülékén egységesen jelenek meg. Nagyon fontos előnye még, hogy a kimenő leveleket is bármikor bármelyik eszközén vissza tudja nézni függetlenül attól, melyik készülékéről lett elküldve. Ezzel a protokollal egy eszköze használhatatlanná válása után is zavartalanul tudd hozzáférni az összes e-mailjeihez.

Tárolja biztonságosan leveleit, weboldalát:

Minden tárhely szerződésűnk mellé ingyenesen biztonsági mentés adunk ajándékba. A biztonsági mentésünk tartalmazza postafiókjai napi mentését és a web tárterülete heti mentését. Így adatvesztés esetén az adatot visszaállíthatjuk önnek.

Webmail (Ha minden lemerült):

A szolgáltatás egyik nagy előnye hogy akár idegen gépen is biztonságosan megnézheti leveleit. Mindössze egy interneteléréssel és web böngészővel rendelkező eszközre van szüksége. A webmailen keresztül Ön az összes domainjén létrehozott postafiókhoz hozzáfér egy biztonságos hitelesítés után. A megjelenő felületen Ön elolvashatja emailjeit, vagy küldhet újakat és később a többi eszközön is úgyanúgy fogja látni. Igy a webmail felületén irt emaileket is nyomonkövetheti.

E-mail Alias:

Lehetősége van az e-mail aliasok beállitásával virtuális e-mail postafiókok használatára. Elönyei közé soroljuk azt a tulajdonságát, hogy egy ilyen virtuális e-mailcimre érkező leveleket továbbitja bármelyik beállitott e-mailcimre anélkül hogy ezzen a postafikón is tárolodnának levelei. Ezáltal levelei mindenhol megjelenek ahol ön szeretné mégis csak a megjelenitett postafiokokban tároldnak foglalnak helyet a tárhelyéből.

Automata válaszok a beérkező e-mailekre:

Igény szerint lehetőség van a tárhelyen kezelt postafiókokhoz automatikus válasz funkciót rendelni. Ez a funkció egy tetszőleges tartalmú válasz e-mailt küld az e-mail feladójának, hogy levele megérkezett és feldolgozásra került.

Tárhely csomagjaink:

Tárhely csomagok

SomlóBasic

SomlóOffice

SomlóBusiness

SomlóIMAP

SomlóPRO

DNS szolgáltatás

Teljes tárhely

2 GB

5 GB

10 GB

25 GB

100 GB

Levelezés

         

POP3

IMAP

WEBMAIL

 

Távoli SMTP

Tiltható POP3

   

WEB

         

MYSQL

 

PHP

Webstatisztika

   

FTP

Díj

2 000 Ft/hó

3 000 Ft/hó

5 000 Ft/hó

11 500 Ft/hó

20 000 Ft/hó

BIZTONSÁGI MENTÉS *

+ 1 000 Ft/hó

+ 1 500 Ft/hó

+ 2 500 Ft/hó

+ 2 500 Ft/hó

+ 5 000 Ft/hó

Az áraink az Áfá-t tartalmazzák.

*Jelenlegi akciónkba minden tárhely csomagunkhoz a biztonsági mentést ingyen ajándékba adjuk.

 

 Tárhelyeinkre igény szerinti weblap és ftp felhasználó hozható létre. Domainekhez igény szerinti postafiók hozható létre csak a tárhely mérete szab határt.A távolis SMTP szolgáltatásunkkal bármilyen internetszolgáltatással rendelkező esközön is hitelesitheti leveleit (mobil eszközök).Tiltható POP3 szolgáltatásunkal levelei biztonságát tudja növelni. Az egyes tárhelyhekhez akár több domain csatolható (az első domain regisztrációs díjait a tárhely díja tartalmazza). További domainek regisztrációs díjai: 500 Ft/hó. 

Lakossági szolgáltatások


A Somló-Net otthoni internet szolgáltatásait rugalmas feltételek, versenyképes ár, valamint gyors és szakszerű ügyintézés mellett visszük otthonába!

Szerződésünk alsó soraiban nem írunk kisebb sávszélességet!

Vállalati szolgáltatások


Vállalati szolgáltatás-csomagjainkat a minőség jegyében megrendelőinkre szabva állítjuk össze. A helyi adottságokhoz és követelményekhez igazodó vezetéknélküli összeköttetések kiépítésével megbízható, garantált sávszélességű kapcsolatokat és informatikai megoldásokat biztosítunk megrendelőinknek.

Kérdése van? Segítünk!


Munkatársaink készséggel állnak minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink segítségére.
Keressen fel minket hétköznaponként 7-15 óráig személyesen az irodánkban.
Továbbá munkaszüneti időben telefonon vagy e-mailben állunk rendelkezésükre.

Részletekért kattintson ide.