2019. Augusztus 20., kedd
Nyomtatás

Weblap készítés

Egy cég internetes jelenlétének minimális feltétele, hogy weboldallal rendelkezzen. A mai internet által keresztülvevő világban nagyon ritka, hogy egy céget a kapcsolatfelvétel előtt nem néznének meg az interneten legalább tájékozódási szinten. Ezért nagyon fontos hogy megfelelő weblappal rendelkezem a cége. A megfelelő alatt azt értjük, hogy tartalmazza:

    • a cég alapvető adatait a kapcsolatfelvételhez
    • a cég fontosabb működési tulajdonságait
    • tevékenységi kör
    • illetékesek elérhetőségét kapcsolatfelvételhez
    • referenciákat a cég működéséről, termékeiről, szolgáltatásairól

És mindezeket az információkat megfelelően csoportosítva átlátható egyértelmű formában jeleníti meg az oldalt felkereső számára. Mindezek a tartalmi elvárások mellett fontos hogy a weboldal megfelelő formavilággal rendelkezzen hisz egy „ronda” weboldalon hiába lehetnek fontos információk a cég rossz megítélést fog kapni. A weboldal szükség esetén ellátható különböző kommunikációs eszközökkel a weboldalt megtekintő látogatóval való kapcsolatfelvétel meg könnyítése érdekében. Ezekkel az eszközökkel megszólítható, nyomon követhető a látogató.

Mint a fenti kis írásunkból kiderül egy weboldal nagyon összetett és odafigyelést igénylő feladat, hisz csak az összes feltétel teljesülésekor lesz hasznos eleme a cége arculatának a weboldal.

Ezért kijelenthetjük, hogy egy minden tekintetben minőségi weboldal elkészítéséhez megfelelő szaktudással, képességekkel rendelkező csapat szükséges. Ebben tudunk mi segíteni.Cégünk több éve készít különböző igényekkel rendelkező cégeknek társulásoknak weboldalt, legyen az újonnan alakuló internetes bevezetést igénylő vagy már bevezetett oldal arculatformálása.  

Referenciáink:

Lakossági szolgáltatások


A Somló-Net otthoni internet szolgáltatásait rugalmas feltételek, versenyképes ár, valamint gyors és szakszerű ügyintézés mellett visszük otthonába!

Szerződésünk alsó soraiban nem írunk kisebb sávszélességet!

Vállalati szolgáltatások


Vállalati szolgáltatás-csomagjainkat a minőség jegyében megrendelőinkre szabva állítjuk össze. A helyi adottságokhoz és követelményekhez igazodó vezetéknélküli összeköttetések kiépítésével megbízható, garantált sávszélességű kapcsolatokat és informatikai megoldásokat biztosítunk megrendelőinknek.

Kérdése van? Segítünk!


Munkatársaink készséggel állnak minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink segítségére.
Keressen fel minket hétköznaponként 7-15 óráig személyesen az irodánkban.
Továbbá munkaszüneti időben telefonon vagy e-mailben állunk rendelkezésükre.

Részletekért kattintson ide.