2019. Augusztus 20., kedd
Nyomtatás

Hálózat építés, fejlesztés

Cégünk 10 éve foglalkozik hálózatok építésével fejlesztésével és karbantartásával. Partnereink között megtalálhatók a kisebb 5-10 és a nagyobb 100-nál több eszközt használó cégek is. Ezen felül üzemeltetünk egy több 50 kilométeres térséget lefedő vezeték nélküli technikával épített hálózatott, ami internet szolgáltatásra és cégek különböző telephelyeinek számítógépes rendszerének összeköttetésére szolgál.

Most induló és már működő vállalkozásának, hálózatánál a következő tulajdonságokra kell odafigyelni akár új hálózat építésről akkor már működő hálózatról van szó. Vállalkozásának folyamatos fejlődéséhez, a mai változó körülményekhez való igazodásához a hálózatának:

    • megfelelő tartalékokkal kell rendelkeznie az esetleges eszközpark bővítéséhez
    • lehető legmagasabb rendelkezésre állással kell bírnia a zavartalan munkavégzéshez
    • magas szintű szolgáltatásokat kell tudnia kezelni a munkavégzés gyorsítása érdekében

 

Mindezen szempontokat figyelembe véve és hosszú távú szakmai múltunk tapasztalatával tervezzük meg hálózatát hozzáigazítva egyedi igényeihez.

Lakossági szolgáltatások


A Somló-Net otthoni internet szolgáltatásait rugalmas feltételek, versenyképes ár, valamint gyors és szakszerű ügyintézés mellett visszük otthonába!

Szerződésünk alsó soraiban nem írunk kisebb sávszélességet!

Vállalati szolgáltatások


Vállalati szolgáltatás-csomagjainkat a minőség jegyében megrendelőinkre szabva állítjuk össze. A helyi adottságokhoz és követelményekhez igazodó vezetéknélküli összeköttetések kiépítésével megbízható, garantált sávszélességű kapcsolatokat és informatikai megoldásokat biztosítunk megrendelőinknek.

Kérdése van? Segítünk!


Munkatársaink készséggel állnak minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink segítségére.
Keressen fel minket hétköznaponként 7-15 óráig személyesen az irodánkban.
Továbbá munkaszüneti időben telefonon vagy e-mailben állunk rendelkezésükre.

Részletekért kattintson ide.