2019. November 21., csütörtök

Lábléc

Kezdőlap

Üdvözöljük oldalunkon!

A vezeték nélküli internet hozzáférés előnyei: szolgáltatótól független, szélessávú, korlátlan idejű használatot biztosít.
Ezek a tulajdonságok együttesen nagyon vonzóvá teszik ezt a technológiai szempontból is igen korszerű hozzáférési lehetőséget.

Az előnyök azonban ebben nem merülnek ki, hiszen a vezeték nélküli szolgáltatás olyan helyeken is lehetővé teszi az internet használatát, ahol az más módon egyáltalán nem is lehetséges.

 

Impresszum

Weboldal tulajdonosa és üzemeltetője:


Somló-Net Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.


Az oldal működésével kapcsolatos észrevételeit a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldhetik.

Adatvédelmi nyilatkozat


Honlap adatainak hitelessége

Az Somló-Net Kft. internetes oldalán található információk tájékoztató jellegűek. Az esetlegesen előforduló téves információkért felelősséget nem vállalunk.


Szerzői jogok

Copyright 2015 - Somló-Net Kft. - Minden jog fenntartva.

A Somló-Net Kft. honlapján található összes szöveg, kép, grafika, hangfájl, mozgó kép fájl, videó fájl és elrendezésük mind a szerzői jogvédelem és más szellemi tulajdon védelme alá tartoznak. Ezeket az objektumokat tilos kereskedelmi használatra vagy forgalmazásra felhasználni, másolatot készíteni, részegységeit felhasználni és ezeket az objektumokat tilos módosítani, vagy más oldalakon elhelyezni.

 

Hírek, akciók

Karácsonyi akció!

Részletek

 

Változatlan havidíj - megnövelt sebesség!


Ezúton tájékoztatjuk minden kedves ügyfelünket, hogy cégünk 2012. augusztus hónaptól - változatlan havidíjak mellett - megdupláztuk a díjcsomagokhoz tartozó sebességeket.

 

Nyári internet


Miért fizetne egész évben teljes díjat?
A megoldás a szezonális internet előfizetés.

Részletek

Lakossági szolgáltatások


A Somló-Net otthoni internet szolgáltatásait rugalmas feltételek, versenyképes ár, valamint gyors és szakszerű ügyintézés mellett visszük otthonába!

Szerződésünk alsó soraiban nem írunk kisebb sávszélességet!

Vállalati szolgáltatások


Vállalati szolgáltatás-csomagjainkat a minőség jegyében megrendelőinkre szabva állítjuk össze. A helyi adottságokhoz és követelményekhez igazodó vezetéknélküli összeköttetések kiépítésével megbízható, garantált sávszélességű kapcsolatokat és informatikai megoldásokat biztosítunk megrendelőinknek.

Kérdése van? Segítünk!


Munkatársaink készséggel állnak minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink segítségére.
Keressen fel minket hétköznaponként 7-15 óráig személyesen az irodánkban.
Továbbá munkaszüneti időben telefonon vagy e-mailben állunk rendelkezésükre.

Részletekért kattintson ide.