2019. Augusztus 20., kedd

Bemutatkozás

Nyomtatás

 

A Somló-Net Kft. internet szolgáltató küldetése, hogy  minőségi internet szolgáltatásokat nyújtson professzionális technológia alkalmazásával magas színvonalon.

Cégünket - mely 100 százalékban magyar tulajdonban van - 2004-ben alapítottuk. Megalakulásunk óta a saját, független és alternatív technológiákon alapuló hálózat kialakítására fókuszálunk. Mikrohullámú gerinchálózatunk jelenleg lefedi Devecser és a Somló-hegy körüli települések csaknem teljes területét. Hálózatunkat folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, hogy a minőségi internet kapcsolatot a lehető legtöbb helyre eljuttassuk.


Lakossági szolgáltatások


A Somló-Net otthoni internet szolgáltatásait rugalmas feltételek, versenyképes ár, valamint gyors és szakszerű ügyintézés mellett visszük otthonába!

Szerződésünk alsó soraiban nem írunk kisebb sávszélességet!

Vállalati szolgáltatások


Vállalati szolgáltatás-csomagjainkat a minőség jegyében megrendelőinkre szabva állítjuk össze. A helyi adottságokhoz és követelményekhez igazodó vezetéknélküli összeköttetések kiépítésével megbízható, garantált sávszélességű kapcsolatokat és informatikai megoldásokat biztosítunk megrendelőinknek.

Kérdése van? Segítünk!


Munkatársaink készséggel állnak minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink segítségére.
Keressen fel minket hétköznaponként 7-15 óráig személyesen az irodánkban.
Továbbá munkaszüneti időben telefonon vagy e-mailben állunk rendelkezésükre.

Részletekért kattintson ide.