2020. Február 28., péntek

Adatvédelmi nyilatkozat

Nyomtatás


Honlap adatainak hitelessége

Az Somló-Net Kft. internetes oldalán található információk tájékoztató jellegűek. Az esetlegesen előforduló téves információkért felelősséget nem vállalunk.


Szerzői jogok

Copyright 2015 - Somló-Net Kft. - Minden jog fenntartva.

A Somló-Net Kft. honlapján található összes szöveg, kép, grafika, hangfájl, mozgó kép fájl, videó fájl és elrendezésük mind a szerzői jogvédelem és más szellemi tulajdon védelme alá tartoznak. Ezeket az objektumokat tilos kereskedelmi használatra vagy forgalmazásra felhasználni, másolatot készíteni, részegységeit felhasználni és ezeket az objektumokat tilos módosítani, vagy más oldalakon elhelyezni.

 

Lakossági szolgáltatások


A Somló-Net otthoni internet szolgáltatásait rugalmas feltételek, versenyképes ár, valamint gyors és szakszerű ügyintézés mellett visszük otthonába!

Szerződésünk alsó soraiban nem írunk kisebb sávszélességet!

Vállalati szolgáltatások


Vállalati szolgáltatás-csomagjainkat a minőség jegyében megrendelőinkre szabva állítjuk össze. A helyi adottságokhoz és követelményekhez igazodó vezetéknélküli összeköttetések kiépítésével megbízható, garantált sávszélességű kapcsolatokat és informatikai megoldásokat biztosítunk megrendelőinknek.

Kérdése van? Segítünk!


Munkatársaink készséggel állnak minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink segítségére.
Keressen fel minket hétköznaponként 7-15 óráig személyesen az irodánkban.
Továbbá munkaszüneti időben telefonon vagy e-mailben állunk rendelkezésükre.

Részletekért kattintson ide.